Ångestkliniken  Artiklar & Nyhetsbrev  Boka & Priser 

Investera i ditt eget välbefinnande


Paket
Detta ingår
Pris
Informationssamtal

Vilken hjälp kan du få av Ångestkliniken och hur går det till?

Kostnadsfritt

Boka 
Coaching session

NLP, Kinesiologi, Energi Healing eller kombination av dessa för att ge dig bäst möjliga effekt och hjälp.

475 SEK

Boka 
Digi Coach

(fri tillgång)

Utforska 30 coachingvideolektioner, varje på cirka 15-30 minuter. Våra lektioner fokuserar på verktyg, metoder och mentalt träningsarbete för att omvandla din nuvarande situation till något bättre. Du kommer att ta del av detaljerade beskrivningar och träningsprogram som hjälper dig att förändra och nå dina innersta och viktigaste mål, eller helt enkelt skapa en bättre vardag.

299 SEK

Mer info
Ny människa

Få en nystart - Släpp taget om det som håller dig tillbaka. Upplev en dag av välbefinnande, coachning, transformation och förvandling som tar dig mot en ny och förbättrad situation. Jag vägleder dig genom dagen där vi tillsammans utforskar rötterna till dina nuvarande utmaningar och problem. Utifrån din unika situation tillhandahåller jag verktygen, mental teknik och metoder som inte bara identifierar nya möjligheter utan även formar vägen mot din framtida förändring. Tillsammans skapar vi din individuella plan och vägkarta som tar dig genom utmaningarna och leder dig mot en ny och förbättrad tillvaro. Dagen inkluderar fika och lunch.

Heldag 7,999 SEK

Halvdag 4,999 SEK

Boka 
Coaching sessionerna ger så ofta en positiv effekt att jag erbjuder en tillfredsställelsegaranti.
Om du inte upplever märkbar förbättring under eller relativt direkt efter sessionen, återbetalas hela kostnaden. Jag är här för att stödja din resa mot välbefinnande och ser fram emot att hjälpa dig att uppleva en positiv förändring.

Det finns också möjlighet till avbetalning som anpassas efter ditt behov.

Kinesiologi | Neuro Linguistic Programming | Energy Healing

Västra Bodarnevägen 57
 441 60    Alingsås

Stefan@angestkliniken.se